zaterdag 11 april 2009

Een mini lening tot 750 euro lenen bkr

Een minilening afsluiten betekent een serieuze verplichting. Het is een financiële beslissing. Dat is dan ook de reden dat het een goed idee is om nauwgezet je opties te bekijken. Er kan heel wat geld bespaard worden als je de moeite neemt om je minikrediet goed te plannen.

Heb je BKR registraties openstaan? Lenen met BKR toetsing die nog openstaat kan een lening krijgen een stuk moeilijker maken. Er zijn altijd wel manieren om de BKR notering heen. Een goed voorbeeld van een leningvorm die dit toelaat is de mini lening bkr.

Het mooie van een minilening is dat je geen rente betaald en omdat je maar tot 750 euro kan lenen en het binnen een maand moet terugbetalenen. Er hoeft er geen bkr toetsing gedaan te worden. Natuurlijk scheelt het ook in de snelheid van toekenning van je nieuwe lening als je alle stukken keurig op orde hebt. Waneer je geen rente wilt betalenen kun je een voorschotje op je salaris aanvragen en betaal je behandelingskosten in plaats van rente. Ze noemem zo'n lening ook wel een sms lening.