donderdag 15 juli 2010

100 euro minilening

Als het nodig is, zijn er talloze mogelijkheden om snel aan 100 euro te komen. Als je daarbij wel graag de grenzen van de wet respecteert, kun je voor een kleine lening terecht bij verschillende kredietverstrekkers. Er zijn zelfs bedrijven die zich uitsluitend toeleggen op het verstrekken van dergelijke minileningen.

Een onverwachte factuur, een financiĆ«le tegenvaller of een speciale aanbieding kunnen redenen zijn dat u plotseling wat extra geld nodig heeft. Een groeiend aantal mensen ontdekt dat een minilening in zo’n geval uitkomst kan bieden. Per maand worden maar liefst tienduizenden minikredieten verstrekt.

Het lenen van 100 euro gaat snel en eenvoudig. Meestal worden maar een paar gegevens of documenten van de aanvrager gevraagd.Voor kredieten onder de 1000 euro controleren aanbieders de BKR-registratie niet en dat zorgt ervoor dat een minilening snel verstrekt kan worden. Sommige kredietorganisaties beloven zelfs binnen tien minuten al geld te storten.

Hoewel het lenen via sms-contact niet meer is toegestaan kunt u via email of telefonisch eenvoudig 100 euro lenen.

Het enige nadeel van het lenen van een mini lening is het hoge rentepercentage. Over een lening van 100 euro betaalt u gemiddeld 19 procent rente. Het is dus wel belangrijk dat u goed nadenkt voordat u besluit een lening af te sluiten, ook al gaat het maar om 100 euro.